23.12.2020 - Členovia ZPGK prajú pekné prežitie vianočných sviatkov a úspešný nový rok

Milé gymnastky, vážené asistentky, rodičia a priatelia! Chcem vám všetkým za celý náš klub športovej gymnastiky "Gymnastika Kelčov" úprimne poďakovať.

Ďakujeme gymnastkám, že ich to u nás baví, aktívne trénujú, prekonávajú samé seba, neboja sa pádov a užívajú si vzácnych víťazstiev a svojím pokrokom prinášajú radosť aj nám dospelým.

Ďakujeme asistentkám za ich energiu, trpezlivosť a obetavosť, s ktorou sa vo voľnom čase venujú práci s najmenšími deťmi, a tým ich robia lepšími, nielen po športovej stránke.

Ďakujeme rodičom, že podporujú svoje malé gymnastky, vytvárajú im zázemie, vozia ich na tréningy a súťaže, pomáhajú s činnosťami v klube, dôverujú trénerom.

Ďakujeme divákom, že prepadli, taktiež ako my, tomuto krásnemu športu, a tým vytvárajú skvelú atmosféru pri súťažiach malým aj veľkým súťažiacim.

Ďakujeme ďalším oddielom, že sa zaujímajú o našu snahu povzniesť a spopularizovať športovú gymnastiku, snahu vytvárať priateľské a férové vzťahy v našej komunite a našim aktivitám fandia.

Ďakujeme novinárom, že informujú verejnosť o našom športe a našich úspechoch. Veríme, že aj im prináša radosť, keď predostierajú tieto informácie nabité krásou a energiou čitateľom a divákom.

Ďakujeme sponzorom, že sa rozhodli finančne alebo vecným darom, či službou podporiť náš klub. Možno tak urobili pre vlastný dobrý pocit, že vrátia ďalšej generácii niečo, čo kedysi niekto rovnako nezištne venoval im.

Ďakujeme aj ostatným, ktorí sa nevošli do vyššie spomenutých skupín a nejakým spôsobom obohatili či podporili našu činnosť. Zároveň do nového roku prinášam prianie, nech nám všetci zachovajú aj naďalej svoju priazeň, nech je naša milovaná "Gymnastika Kelčov" opäť o niečo krajšia a nech sa opäť všetci snažia v aktivitách v prospech tohto gymnastického klubu a jeho malých gymnastiek najlepšie ako vedia.

Ježiško všetkým odkazuje, že si to zaslúžia a ja tomu taktiež verím.

S pozdravom
Ing. Luboš Ďurčanský
hlavný tréner

 
Tréningy prebiehajú počas školského roku

Každá sobota:
Od 14:15 do 15:50
Prípravka pre malé deti 4-7 rokov
Od 16:00 do 17:45
Mierne pokročilí
Od 17:45 do 19:30
Pokročilí

Nepravidelne v sobotu:
Od 19:30 do 20:50
Hard training

Nepravidelne v nedeľu:
Od 9:00 do 11:00
Special training

Tréningy v Čadci v ZŠ Rázusová prebiehajú počas školského roka

Každý utorok:
Od 15:30 do 16:50
Prípravka pre malé deti 4-7 rokov
Od 17:00 do 18:30
Mierne pokročilí
Od 18:30 do 20:00
Pokročilí



image/svg+xml